Home Particulier Industrie Zakelijk Referentie Utiliteitsbouw Nieuwtjes Zonnepanelen Contact

 
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf





 

Utiliteitsbouw

Eigenaren van industrie- en bedrijfspanden kunnen rekenen op de veelzijdigheid en deskundigheid van HAN. Ook hier geldt dat HAN de beste oplossingen in huis heeft voor zowel nieuwe bedrijfsgebouwen als bestaande industriepanden.

Om te voorkomen dat productieprocessen voor langere tijd uitvallen, verzorgt HAN ook het onderhoud van installaties en machines. Indien nodig, wordt een gehele installatie aangepast dan wel uitgebreid. Altijd in goed overleg en voor concurrerende prijzen.
HAN is gecertificeerd om uw apparatuur en machines te onderwerpen aan een gedegen keuring.

Bent u toe aan een alarminstallatie of een brandmeldingssysteem in uw fraai ingerichte bedrijfspand? Neem contact op met HAN voor deskundig advies of een scherpe offerte.

Vergeet vooral niet de kansrijke mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen op het gebied van verwarming en verlichting van uw bedrijfspand of kantoorruimten. HAN hecht aan duurzaamheid.

HAN en z’n team gaan met de tijd mee. Sinds kort zijn we ook actief in de agrarische sector. Zo regelen we de verlichting in loopstallen voor koeien. Daar moet het vee 16 uur per dag in het (oranjekleurige) licht staan.

U merkt het: HAN en zijn medewerkers zijn altijd nieuwsgierig en leergierig.

Elektrotechnisch Installatiebedrijf HAN v.o.f. | De Greune 21B | 7483 PH HAAKSBERGEN | T:+31 (0)53-5725258 | M: +31 (0)622 775835