Home Particulier Industrie Zakelijk Referentie Utiliteitsbouw Nieuwtjes Zonnepanelen Contact

 
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf

 

Particulier

Installatie particuliere woningIn de woningbouw staat HAN garant voor deskundigheid, veiligheid, duurzaamheid en sfeer. Je kunt het zo gek niet bedenken of HAN en z’n team bieden creatieve, milieuvriendelijke oplossingen. Zowel voor de complete inrichting van nieuwbouwwoningen als voor aanpassing, vervanging en verbetering in bestaande huizen. En zowel voor particulieren als voor aannemers, woningcorporaties en ontwikkelaars.

HAN werkt nauw samen met een aantal vaste aannemers. Hierdoor bent u als klant verzekerd van korte communicatielijnen en een hoge mate van flexibiliteit. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe keuken, een nieuwe aanbouw of serre, het plaatsen of uitbreiden van de meterkast, de aanleg van extra voorzieningen of de gehele electrotechnische installatie bij nieuwbouw, HAN heeft altijd de specialisten in huis die maatwerk leveren.
Dat geldt tevens voor de aanleg van databekabeling, het plaatsen van alarm- en brandmeldingsinstallaties en het treffen van energiebesparende maatregelen.

Met het oog op de toekomst hecht HAN aan duurzaamheid. Steeds vaker wordt in nauw overleg met de opdrachtgever gekozen voor het plaatsen van zonnepanelen. Bovendien neemt het gebruik van ledverlichting een grote vlucht, zowel in en rond de woning als in de tuin.

Vanzelfsprekend maakt HAN met veel plezier een afspraak om u deskundig advies tegeven over een plan-op-maat of een passende offerte.

De verlichting in uw woning is de basis voor de inrichting en dus zeker zo belangrijk als het meubilair, het tapijt op de vloer en de kunst aan de wand. Het geeft net dát accent dat de bewoner prettig stemt in een zelfgekozen sfeer.

Neemt u gerust contact met ons op voor een passende offerte.

Elektrotechnisch Installatiebedrijf HAN v.o.f. | De Greune 21B | 7483 PH HAAKSBERGEN | T:+31 (0)53-5725258 | M: +31 (0)622 775835